Varför?

Planen var att gör det mesta klart på båten under påsken men så ser det inte ut att bli. En envis influensa sätter käppar i hjulet.

Fredags morgon kände jag mig ok så jag tog mig ner till hamnen. Vädret visade sig från sin bästa sida så fridborden blev polerade och vaxade. Upptäckte föresten en tråkig grej. Fendrarna har legat och rullat mot skrovsidorna och skapat tråkiga märken. Vi har som vana att alltid surra de högt så det ligger emot relingen men de har en förmåga att kasa ner. Tror det får bli till att dubbelkoppla dessa istället så de hänger på diagonalen.

Fredags kväll var det dags igen. Började känna mig dålig och kände på mig att lördagen säkert skulle bli skit. Så blev det också. Sängliggandes hela dagen. Så planerna på att polera och vaxa sittbrunnen färdigt brände inne. Lika så monteringen av mantåg och lite annat fix. Typiskt!

Idag, söndag känns det ok igen men tar det säkra före det osäkra och håller mig passiv. Idag skulle vi egentligen provkört polarens Yanmar som varit ur båten och fått sig en rejäl makeover. Jag anmälde mig som tillgänglig men han tyckte vi kunde vänta. Dte kan jag förstå för detta vill man inte åka på! 

Nu håller vi tummarna för nästa vecka så det mesta kan bli klart!!!

1 apr 2018

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)