Nu är säsongen slut!

Då var 2017 avverkad! Igår hamnade vi på landbacken och med det kommer det tråkiga höstjobbet så som att slipa, täcka, tvätta, och konservera mm.  Vad gällde upptaging och avmastning gick allt som smort. Tack alla som hjälpt till! Nu till det tråkiga. Jag har alltid slagit ett slag för Biltemas bottenfärg men jag tycker bara den blir sämre och sämre. På plussidan så fanns det inte en enda tulpan men fantastiskt mycket brunt slem. Riktigt tjockt plus att det börjat bli skägg i akterkant. Jag och Thomas gjorde ett häst jobb i helgen och slipade av botten i vanlig ordning. Tycker det blir tyngre och tyngre för varje år som går. Åldern?

Listan på båtfix är ovanligt liten vilket gör mig orolig. Det måste finnas något mer att hitta på? Det som står på listan just nu är omlackering av nedgången. Inget måste men hade varit trevligt. Alla blöta gennaker nertagningar har slitit en del. Sedan ett nytt sittbrunnsbord. Jag hade tidigare en tanke på diselvärmare men det är lagt på is tills vidare. Tror inte vi kommer använda denna super mycket. Får leta upp en "super silent" kupefläkt istället.

Vad gäller segling har det inte blivit jätte mycket av den varan. Hade det inte varit för de få kappseglingar vi gjort hade sjömilen blivit blygsamma. Vi lyckades ta en tredjeplats på våra kvällsseglingar vilket kändes kul samt en hyffsad placering på Venrunt med 3:a i klass och 11:a totalt. Hoppas på mer kappsegling nästkommande år och att vi alla kan vara samlade lite oftare. Två- manna från Lomma måste bara bli verklighet 2018. Det är en segling jag saknar!

Tack alla för iår!

8 okt 2017

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)