H2o på tur

Efter mycket funderade kring väder så kom vi till slut iväg! Efter en del bojtrassel i hemmahamn kunde vi äntligen sätta segel mot krykbacken. Vill bara fälla en kommentar ang dessa BOJAR!!! Förstår inte idèn?? Du har 4m mellan varje boj,båtar på varje sida om dig. Då återstår det 2m eftersom din egen boj ligger mitt för aktern på båten. Om man då har en båt som är 3,1m bred Hur i %&¤# vill dom att man ska komma ut?????

Men men vi kom som sagt iväg till slut. Vi fick en fin halvind på en 6m/s och tuffa på i 6.5 knop .övg. Strax söder om ven föll vi av mot kyrkbacken där vi slörade in mot hamn med ständigt ökande vind. Väl inne kände vi ett starkt behov av att prova ut "supstugan". Efter en del klurande kom den upp!!

Vi gjorde också ett besök hos päronen och Vens getosteri. Vi fick en fin fika hos föräldrarna och två ostar och en underbar bbq sås med oss hem.

p1020586.jpg

p1020595.jpg

p1020606.jpg

p1020622.jpg

 

1.jpg

Den här "lilla" svanen gillade nog inte att bli fotad plus att den måste ha haft väldigt bra minne. För så fort den fick syn på oss morronen därpå så gled snabbt som ögat mot båten för att sedan försöka naffsa oss i benen när vi skulle ge oss iväg. Den var verkligen på "hugget". Så ett snabbt och enkelt råd. Håll er ifrån ilskna ruvande svanar!!!

 

 

 

 

12 maj 2013

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)